en underbar skit dag...

helloj!
går inte alls bra på bloggen nu ser jag, men jag måste verkligen få skriva av miig lite. idag har man inte gjort något speciellt faktiskt. skolan, hem och nu blir det plugg. har nämligen matte prov imon... lyckat... men nu ska vi inte skriva om plugg..
angående rubriken så kanske det är svårt och förstå. men det har varit allt möjligt idag. hatar onsdagar ! mina tankar räddade den faktiskt.
men nu har jag inte tid och skriva mer ska sätta igång med plugget nu på direkten så e jag nog klart tills klockan hinner slå 20.00 :D
puss heej / envera

lyckad löördag !

hejsan !
jag har inte skrivit på länge ser jag, och jag ser även att cama är mest aktiv här. men det är nämligen så att jag glömt bloggen helt :S ska försöka bli bättre på och skriva
jag har precis kommit från cama, har varit en riktigt lång dag så jag är faktiskt riktigt sliten nu... vill bara gå och lägga mig. men en lyckad dag har det varit iallafall. hade låååång sovmorgon, vaknade så pass sent att jag va tvungen och hoppa in i duschen direkt efter att jag vaknat och vi skulle gå och handla klockan 5 :$. sent blev det. blev mest en massa snack och två filmer, en riktig tjejkväll. älskar mitt liv ibland :)!
nu vet jag faktisk inte vad jag ska göra.. ska nog börja med att ta på mig något skönt och tvätta av mig sminket (inte för att jag har mycket men men) sedan får vi se. är riktigt trött så det blir nog och sova :)
pussheej / Envera
en bild på mig och min underbara baby (ni lär se många sådana här) <3
förresten så firade vi våran 2-årsdag i torsdags <3

camka

Okeej..tydligen bara jag som skriver inlägg av oss tre? haha.
-
Aja, kom precis hem. Varit ute, i navet å överallt. ISKALLT för fan! Denna helgen ska jag fan inte göra någonting, bara slappa med nära och kära. Skulle på fest imån, med det blir inget av det fan för jag orkar verkligen inte. Istället ska jag hitta på något med mina kära vänner, Envera och Melisa R. Selma och Melisa M ska ju på festen så imån blir vi utan dem. Ska nog hyra film, beställa pizzor och bara feta ner oss med en massa snacks! Men wellwell det blir väll en skön, rolig och riktig skvaller kväll! :D Nu ska jag dra och käka fan ( jag säger typ fan i varje mening :s ), och sen ladda ner en film! Ha det bäst (:
Skolans cam är bäst!

Melisa R, Paul ( kineezo ) och jag!

RSS 2.0